.
News Image

Lieven Van Gils zoekt publiek voor Eurosongspecials

En daarvoor zoekt hij fans van het Songfestival.


Lieven Van Gils is maandagavond weer met Van Gils & Gasten gestart. In de loop van de maand mei maakt hij enkele specials rond het Eurovisie Songfestival en daarvoor is hij op zoek naar fans.



Er zijn 3 specials naar aanleiding van het Eurovisie Songfestival 8, 10 en 12 mei en hiervoor zoeken we nog publiek, klinkt het. Liefst mensen die enige affectie met het liedjesfestival hebben natuurlijk.




De eerste special is op 8 mei maar die is al volzet. De uitzending die avond is een special rond het Songfestival! Die avond zit Sennek in de voorronde, dus heel de aflevering wordt gewijd aan haar deelname. De opname zal voor één keer in twee delen verlopen: - een eerste deel voor het Songfestival, waarin Lieven zal praten met experts over Sennek, de slaagkansen, en zo verder én een tweede deel nà het songfestival, waarin de experts een nabeschouwing doen op wat er net in het Songfestival gebeurd is.


Tussen deel 1 en deel 2 kan heel het publiek de live-uitzending van het Songfestival volgen op het grote scherm in de studio, samen met Lieven en zijn praatgasten!



Op donderdag 10 mei is er een tweede special en die opname is om 19 uur. De uitzending is een special rond het Songfestival! Die avond is België niet aan de beurt, maar Lieven praat graag met zijn praatgasten over de concurrentie voor 'onze' Sennek. De opname is enkel VOOR de uitzending van het Songfestival. De uitzending van het Songfestival kan op donderdag niet gevolgd worden in de studio.




En dan is er - als Sennek in de finale zit, nog een extra aflevering op zaterdag 12 mei. In dat geval is het publiek om 19 uur welkom.

De uitzending is een special rond het Songfestival! Die is het de grote finale, waarin Sennek hopelijk onze landkleuren mag vertegenwoordigen. De opname zal voor een keer in twee delen verlopen: - een eerste deel voor het Songfestival, waarin Lieven zal praten met experts over de slaagkansen van Sennek indien ze er nog in zit, en zo verder én een tweede deel nà het songfestival, waarin de experts een nabeschouwing doen op wat er net in het Songfestival gebeurd is. Deze aflevering duurt wellicht tot 00.30 uur


Tussen deel 1 en deel 2 kan heel het publiek de live-uitzending van het Songfestival volgen op het grote scherm in de studio, samen met Lieven en zijn praatgasten!

Interesse om naar één van deze avonden te gaan? Geef je dan nu op via https://www.een.be/van-gils-gasten/kom-naar-van-gils-gasten ​ .


Bio van Lieven Van Gils