.
News Image

Lieven Van Gils zoekt publiek

Spijs de clubkas dankzij Van Gils & Gasten.


Zin om eens een echte televisieopname bij te wonen? Bovendien kan je een centje bijverdienen met je club of vereniging. In de talkshow Van Gils & Gasten ontvangt Lieven Van Gils bekende en minder bekende mensen die hij ook thuis zou ontvangen. Samen met hen praat hij over wat er op dag moment in Vlaanderen en de wereld leeft.



Binnenkort starten de opnames voor het nieuwe seizoen en daarvoor is Lieven op zoek naar grotere groepen enthousiast publiek. De enige voorwaarde is dat je een groep van minstens 20 jongeren vormt van 16 jaar of ouder. Hiervoor krijgt de club een vergoeding van 150 euro. Interesse? Schrijf je dan snel in via vangils@een.be of tine.tubbax@vrt.be met vermelding van het aantal personen en de datum of data waarop je wenst te komen. Vergeet zeker geen gsm-nummer en mailadres te vermelden waarop je makkelijk te bereiken bent.



De opnames vinden van maandag 4 september tot en met donderdag 7 december plaats van maandag tot en met donderdag. Als publiek verwacht Lieven je om 18.30 uur bij de VRT in Brussel. De opname is normaal gezien rond 20.45 uur afgelopen.


Bio van Lieven Van Gils

Meer Over:

Lieven Van Gils