.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont
maandag 26 september 2022

Lien Opdebeeck uit Blind Getrouwd: “Alleen zo werd ik niet teleurgesteld”

Ze had geen hoge verwachtingen

Of Joren Dumont en Lien Opdebeeck nog altijd getrouwd zijn, daarvoor moeten we nog enkele weken wachten. Feit is dat hun eerste ontmoeting alvast heel positief verliep. Maar liefde op het eerste gezicht, dat was het ook nog niet.

“Ik heb dat ook nog nooit meegemaakt. Een relatie is een kwestie van ‘opbouwen’ toch? En Joren… tja, die moest ik na ons huwelijk pas echt leren kennen. Ik kan je verklappen dat er nog heel wat intense momenten aankomen in het programma”, licht Lien een tipje van de sluier op in Tv Familie.

Maar met Joren heeft Lien het in elk geval getroffen. Ze voelde zich meteen op haar gemak en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk op haar.

“We stonden beiden ook positief in dit verhaal, wat maakte dat de eerste momenten erg vlot verliepen. En ja, zijn mooie lach en natuurlijke houding spraken me op slag aan. Op voorhand had ik geen bepaalde verwachtingen voor ogen. Anders kon ik later alleen maar teleurgesteld worden.

Opvallend was wel dat Lien vooral aandacht had voor haar hond Balou toen ze haar man voor het eerst ging ontmoeten. “Ocharme Joren. Maar ja, Balou kwam zo schattig op me afgelopen. Al besefte ik wel dat ik eerst en vooral aandacht moest hebben voor mijn bruidegom.”

Download onze app voor Android of iOS