.
Lidewij Nuitten
donderdag 19 mei 2022

Lidewij Nuitten: “Familie is belangrijker dan ik dacht”

Ze wil de band herstellen

De naam Lidewij Nuitten doet bij velen niet echt een belletje rinkelen. Maar wie naar ‘Iedereen beroemd’ kijkt, kent haar zeker en vast. Zij is te zien tijdens de rubriek ‘Mijn straat’ en ‘Waar is Mark’. Sinds kort zagen we Lidewij ook in ‘We Are 'Familie'’.

In het programma probeert Lidewij de vertroebelde band met haar broers te herstellen. Lidewij vond het tijd om de band met haar broers te herstellen nadat ze te horen kreeg dat ze tante zou worden. Dus ze besloot om met haar twee broers af te spreken.

“''Familie' is blijkbaar belangrijker voor mij dan ik dacht. Door die ruzies in onze kindertijd waren mijn broers en ik uiteen gegroeid en werden we vreemden voor elkaar. In mijn studententijd, toen ik wegging uit Lier om in Brussel te studeren, heb ik mezelf heel lang wijsgemaakt dat ik dat prima vond”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Nadat Nuitten ‘Waar is Mark’ had gemaakt, kreeg ze heel wat berichten van mensen om haar te zeggen dat het toch belangrijk is om te weten waar je vandaan komt als je jezelf wil leren kennen. Veel mensen komen dat nooit te weten en zoeken hun hee leven zonder antwoord te vinden.”

Lidewij praatte de afgelopen jaren met tientallen mensen over hun leven en hun situatie. Mensen waar ze geen band mee heeft. Iets wat met haar eigen broers niet lukte. Gelukkig kwam daar door het vaderschap van haar broer verandering in.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lidewij Nuitten

Meer Over:

Lidewij Nuitten