.
Lenny uit Blind Getrouwd
vrijdag 16 februari 2024

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat zie ik weinig koppels ons nadoen”

Een serieuze relatietest

Lenny Janssens en zijn partner Chloé zijn naar Spanje verhuisd om er een B&B nabij Benidorm te openen. Daarmee maken ze hun grote droom waar en bouwen ze zelf ook meteen een nieuw leven op.

Om die droom waar te maken hebben ze wel al hun vastgoed moeten verkopen en dat had Chloé niet gekund zonder Lenny.

“Een woning zonder lening aankopen: dat had ik niet zonder Lenny gekund. . De aankoop sleepte zo'n anderhalf jaar aan. Er waren veel geïnteresseerden en omdat het om een erfenis ging, moesten meerdere familieleden hun akkoord geven. Het worden uiteindelijk vier verblijven: één voor onszelf en drie om te verhuren. Een van de guesthouses was eind vorig jaar klaar, net voor mijn bevalling”, zegt ze in Story.

Lenny trok in het begin zonder Chloé naar Spanje om er aan hun B&B te werken. Dat was meteen een serieuze relatietest voor het koppel.

“Wat wij het voorbije jaar hebben doorstaan, zie ik weinig koppels ons nadoen, en ik zou het ook niemand aanraden. In het begin had ik een fulltime job en moest ik in mijn eentje voor Mint zorgen, en dan werd ik opnieuw zwanger. Slechts af en toe kwam Lenny een week terug naar België. En toen we een paar weken samen in Spanje waren, moest ik hem smeken om de zondagen met ons gezin door te brengen. Nu ik met zwangerschapsverlof ben, gaat het wel makkelijker. Na de moeilijkste beklimming krijg je de mooiste uitzichten.”

Bio van Lenny Janssens

Meer Over:

Lenny Janssens