.
Lenny uit Blind Getrouwd
zondag 25 februari 2024

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat doen we in het allerslechtste geval”

Ze trekken naar Spanje

Vastgoed kopen in het buitenland, niet iedereen is daar even positief over. Je hoort vaak horrorverhalen en dat schrikt veel mensen af. Maar Lenny Janssens en Chloé Evangelista niet. Zij zetten de stap om een B&B uit te baten nabij Benidorm.

“Ik hoor die verhalen ook, maar wij mogen niet klagen. We werken vlot samen met enkele grote firma's. Het gaat er wel anders aan toe dan in België. Spanjaarden zijn wat relaxter. Als ze laten weten dat ze morgen komen, hou er dan rekening mee dat ze er misschien pas over een week zullen zijn”, zegt Lenny in Story.

Het is voorlopig nog afwachten of ze van hun B&B zullen kunnen leven, maar het is in elk geval de bedoeling dat de huurinkomsten voldoende zullen zijn.

“In het allerslechtste geval verkopen we het of zoeken we een job. Ik zie het wel zitten om in de bouw te werken. In België ben ik momenteel een woning in Sint-Niklaas aan het verbouwen om te verhuren of te verkopen. Dat zorgt straks ook voor extra inkomsten. We hebben wel niet de intentie om terug te keren naar België, hoor, we voelen ons helemaal thuis in Altea. Het blijft een zotte stap, maar het is een berekend risico. Het leven in Spanje is ook een pak goedkoper. Als je de lokale restaurants opzoekt, eet je een driegangendagmenu voor 11 euro. In Spanje liggen de lonen dan ook lager. Dit is echt het leven dat we voor ogen hadden. In België leef je meer gestresseerd en opgejaagd.”

Bio van Lenny Janssens