.
News Image

Leestip: De kracht van intuïtie

Is het je al overkomen dat je een sterk voorgevoel had over iets of iemand en dat later ook werkelijk gebeurde wat jij van tevoren had aangevoeld? Toeval? Nee, toeval bestaat niet!

Is het je al overkomen dat je een sterk voorgevoel had over iets of iemand en dat later ook werkelijk gebeurde wat jij van tevoren had aangevoeld? Toeval? Nee, toeval bestaat niet!

Vanwaar komen die gevoelens, die ingevingen? Wat is de bedoeling ervan? Hoe leer je er beter naar te luisteren? En wat doe je het best met dergelijke informatie, die wel eens héél belangrijk voor jou zou kunnen zijn? Naomi Apachi fungeert als schakel tussen hemel en aarde en communiceert met de andere wereld (gene zijde). Via haar oergids Phoenix (een Apache-indiaan) beleeft Naomi wonderbaarlijke situaties waarin zij wordt geconfronteerd met de kracht die ook schuilt achter die intuïtie. Zo heeft Naomi ontelbare mensen en ook dieren kunnen helpen. Zij kan ook jou helpen, door inzicht te geven in je voorgevoelens. In dit boek leer je stil te staan bij belangrijke ingevingen die je kunnen helpen op je pad van het aardse leven. Iedereen kan informatie ontvangen uit die andere wereld. Soms zal dat leiden tot vreugde, soms tot verdriet. Maar het is altijd een wonderlijke ontdekkingsreis met telkens andere verassende bestemmingen. Naomi Apachi geniet naam en faam als adviesgevend medium. Ze legt zich vooral toe ophelderziende waarnemingen, healing van mens en dier en geeft cursussen Zesde Zintuig Ontwikkeling. Verder geeft ze ook demonstraties op spirituele beurzen en voor besloten groepen. Eerder publiceerde Naomi twee succesvolle boeken: Boodschappen van gene zijde (2009) en De glimlach van de ziel (2010). De kracht van intuïtie ISBN 9789002240188 - € 19,95 – 275 blz. - paperback – Een uitgave van Standaard uitgeverij