.
News Image

Leen Dendievel eert Gert Late Night op unieke wijze

Mooie woorden van Thuis-actrice voor Gert Late Night.


Leen Dendievel heeft er een unieke week opzitten. De Thuis-actrice was te gast op de Evanna voor Gert Late Night en heeft daar enkel mooie woorden voor over. Op sociale media kruipt ze in de pen voor een prachtig eerbetoon aan de week die ze spendeerde met hosts Gert Verhulst en James Cooke en natuurlijk haar medegasten op de boot: Katja Schuurman en Luc Appermont. Voor allen heeft de schrijvende actrice een mooi woordje klaar.

“Je wordt als artiest in de media gesmeten,” begint Leen Dendievel haar epistel op Instagram. “Iets wat leuke en ook minder leuke dingen met zich meebrengt. Het allerleukste zijn de momenten waarbij je de kans krijgt om dingen te doen die uniek zijn. Op een boot verblijven bijvoorbeeld, waarbij je mensen tegenkomt die je anders nooit van je leven zou ontmoeten. Vier dagen op “bootkamp” gaan waar je samen doet waarvoor je in de wieg bent gelegd; ‘tv maken’. Werken en intussen in de watten worden gelegd door productie en crew. Leren hoe je de entertainment op een fijne manier kan opvullen met de beste in hun vak. En vooral, ONTMOETEN!”

Eindigen doet Leen Dendievel met enkele mooie woorden over de mensen die ze ontmoet heeft op de Evanna. Luc Appermont noemt Leen “een vakman ‘pur sang’. Attent, innemend, een vat vol rust en kennis en vooral, geniepig humoristisch!” De Nederlandse Katja Schuurman schrijft de Thuis-actrice niet alleen als “mooi, maar nog meer, zeer intelligent, getalenteerd, geïnteresseerd, oplettend, geëngageerd en zeer gevat!” En ook voor de presentatoren van Gert Late Night steekt Leen Dendievel haar bewondering niet onder stoelen of banken.

James Cooke noemt ze “een gever, een werker, vriend, een talent, puur, gevoelig en zeer ad rem.” Terwijl Leen Dendievel Gert Verhulst dan weer zou omschrijven als “een self-made man die weet wat leven is en het werken erin vervat! Een vat vol humor en openheid.”

Haar betoog besluit Leen Dendievel met volgende, lovende woorden van dank: “Dankuwel voor de kans om jullie te leren kennen! Ik vergeet deze week nooit en alweer heb ik gekeken, gelachen en geleerd. Dankbaar!”