.
News Image

Laura Tesoro overmand door twijfels na negatieve commentaar

Laura Tesoro onzeker door negatieve kritiek…


Laura Tesoro heeft eindelijk haar debuutalbum ‘Limits’ gereleaset. In één van de nummers zingt Laura: ‘ze noemen me jong, populair en naïef’. Uit het leven gegrepen, aldus Laura Tesoro die de meeste nummers op het album zelf heeft geschreven. Nog steeds denken veel mensen immers dat ze alles in de schoot krijgt geworpen, maar niets is minder waar. “Ik werk hier heel hard voor,” klinkt het bij Laura Tesoro in Dag Allemaal.

Laura Tesoro geeft toe dat ze nog steeds geraakt wordt als ze negatieve commentaren leest. Dan begint ze weer aan zichzelf te twijfelen: “Misschien hebben ze wel gelijk en bén ik niet goed genoeg,” denkt Laura dan. Toch wil ze die negatieve commentaren ook niet negeren. “Ik wil weten wat mensen van mijn muziek vinden. Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik hard blijf werken om ook de non-believers te overtuigen.

Maar net daarom is het ook des te leuker om na haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ reacties te lezen van mensen die eerst geen fan waren, maar ze toch overtuigd heeft. “Ik heb heel veel zelfvertrouwen gekregen door Liefde voor Muziek,” geeft Laura Tesoro toe in Dag Allemaal.

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro