.
Laura Tesoro
vrijdag 6 november 2020

Laura Tesoro en Loic Nottet lossen duet 'Strangers'

Dit gaat zeker een vette hit worden.


‘Strangers’ is de langverwachte samenwerking tussen twee van de grootste popsterren uit Vlaanderen en Wallonie: Laura Tesoro en Loïc Nottet.



Laura en Loïc stonden in het verleden reeds enkele keren samen op het podium. Zo brachten ze onder andere een Lewis Capaldi cover in 2019 tijdens de slotshow van Rode Neuzen Dag in het Sportpaleis. Na deze gemeenschappelijke performances besloten ze ook samen de studio in te duiken met producer Alex Germys. Daar kwam al snel ‘Strangers’ uit, een single die Laura en Loïc samen schreven over een liefde die niet meer is wat ze geweest is.

Hoewel Laura en Loïc een andere taal spreken, delen ze dezelfde passie en vertegenwoordigden ze beiden op jonge leeftijd België in het Eurovisie Songfestival.



Laura Tesoro is bijzonder enthousiast over de nieuwe single ‘Strangers’. Loïc en ik jagen dezelfde dromen na sinds we beiden deelnamen aan The Voice en het Eurovisie Songfestival. Het is leuk dat onze wegen eindelijk kruisten zodat we konden samenwerken. Ik vond het heel fijn om samen met Loic aan ‘Strangers’ te werken, iets waar Loïc zich bij aansluit. Bij het begin van deze samenwerking waren we vreemden, nu niet meer, klinkt het.