.
News Image

Lady Linn en Martine de Kok delen podium

In Koor: niemand minder dan Lady Linn & Martine de Kok met twee pop-upkoren in de Antwerpse deSingel.


Op 21 augustus 2015 is het zo ver, dan brengen Lady Linn, Martine de Kok en hun honderd “magnificent” zangers een uniek concert. Een jongerenkoor en een dynamische bende 30-plussers zullen met deze twee artiesten een wel heel origineel éénmalig liveconcert neerzetten. Lady Linn & Martine de Kok in Koor wordt een unieke belevenis voor het koor, het publiek én artiesten zelf.



De voorbereiding

Aan de optredens gaan artistieke workshops vooraf. Een team van professionele coaches zal de zangers begeleiden in de opbouw naar het concert. De gelegenheidskoren zullen naast de koorrepetities in kleine groepjes werken aan zangtechniek en podiumpresence. Het wordt een onvergetelijke muzikale tijd waarin samenzang centraal staat.

Op 21 augustus, is het generale repetitie op het podium van deSingel, uiteraard mét de artiesten. 's Avonds trekken de projectkoren alle registers open voor dé finale van in Koor 2015: een uniek liveconcert.



Meer over pop-upkoren

De Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag is gekend voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider en dirigent, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten.



Meer over Hans Primusz

Hans Primusz riep als dirigent het begrip “pop-upkoren” in het leven. Hij laat zalen en pleinen vol én de media warm lopen met koren voor o.a. Axl Peleman, JackoBond, Spinvis, Joe FM en Music for Life. Hij toerde langs Vlaamse en Nederlandse theaters met verschillende producties: Zingelong (productie Maandacht), Kintsukuroi (een gedanste opera van Spinvis en Saartje van Camp), De Soldaat-facteur en Rachel (productie Compagnie Cecilia).



In Koor 2015 - concert:

Lady Linn & Martine de Kok in Koor - 21 augustus 2015 - 20.00 uur - deSingel Antwerpen



Meer info: www.zaterdagzondag.be



(l.t.)


Bio van Lady Linn

Meer Over:

Lady Linn

Bio van Martine de Kok

Meer Over:

Martine de Kok