.
News Image

Zangers gezocht voor twee unieke pop-upkoorconcerten

Niemand minder dan Merdan Taplak, Frank Vander linden, Martine de Kok en Too Tangled zoeken zangtalent tussen 10 en 100 jaar waarmee ze het podium van deSingel willen delen. Deze zomer zullen telkens twee pop-upkoren van verschillende leeftijdscategorieën een eenmalig liveconcert neerzetten.

Groot nieuws!
Maar liefst vier artiesten zoeken zangtalent tussen 10 en 100 jaar waarmee ze het podium van deSingel willen delen. Op 23 en 30 augustus 2014 zullen telkens twee pop-upkoren van verschillende leeftijdscategorieën een eenmalig live concert neerzetten met respectievelijk Merdan Taplak & Too Tangled en Frank Vander linden & Martine de Kok. In Koor 2014 wordt een unieke belevenis voor de koren, het publiek én de artiesten!

Wat gaat eraan vooraf?
Elk pop-upkoor volgt zangworkshops waar het de zang- en performanceskills traint. Een team van professionele coaches zal de zangers intensief begeleiden in de opbouw naar "le moment suprême." De inschrijvingen gaan alvast hard, dus al wie nog met de artiesten het podium wil delen, nu of nooit!

Nieuw: pop-upkoren voor 30 tot 50-jarigen en 10 tot 15-jarigen
Hans Primusz, artistiek leider van het project: "Vorige editie zongen twee koren tijdens één concert. Een jongerenkoor met 15 tot 30-jarigen zong met Spinvis, een dynamische bende 50-plussers verzorgde het voorprogramma met Mastercab. Ik krijg al jaren vragen van mensen uit andere leeftijdscategorieën wanneer zij eens mogen meezingen… Daarom organiseren we nu ook voor 30 tot 50-jarigen en 10 tot 15-jarigen een workshop. Zij mogen het podium delen met respectievelijk Nederlandstalige songschrijvers Frank Vander linden en Martine de Kok."

Meer over pop-upkoren
In Koor 2014 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten.

Noteer in je agenda:
In Koor 2014
Workshops: zomer 2014

Concerten:
Merdan Taplak & Too Tangled in Koor: 23 augustus 2014
Frank Vander linden & Martine de Kok in Koor: 30 augustus 2014
Telkens om 20.00 uur in deSingel Antwerpen
Meer info: www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489/63.62.62

(l.t.)

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frank Vander linden en Martine de Kok