.
News Image

Laatste productie Theater De Roxy van het seizoen komt eraan

Dat wordt weer lachen met hitkomedie 'Taxi Taxi'.


Met 'Taxi Taxi' is Theater De Roxy uit Sint-Truiden (Rijschoolstraat 51) toe aan de laatste voorstelling van dit theaterseizoen. Van 10 mei t/m 2 juni is het lachen geblazen met deze hitkomedie waar bekende personen en lokale acteurs het beste van zichzelf zullen geven. De cast bestaat uit Gunter Reniers (Tuur uit De Kotmadam), Hilde Gijsbrechts (Elke uit Wittekerke), Cynthia Reekmans (o.a. Miss Belgian Beauty), Thomas Mees, Stef Poelmans, Kevin Caers en Bart Daenen.



Het verhaal:Taxichauffeur John leidt al jaren een dubbelleven. Hij is immers samen met twee vrouwen. Dankzij een strak uurrooster kan hij voorkomen dat de vrouwen weet hebben van elkaars bestaan. Tot hij op een avond met een hersenschudding in het ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn bovenbuur Stan in om te redden wat er te redden valt, maar dat is buiten twee nieuwsgierige agenten én het temperament van John zijn twee vrouwen gerekend.



Deze hitkomedie van Ray Cooney speelde 9 jaar op West End in Londen en groeide uit tot één van de meest gespeelde komedies ter wereld. Een klassieker!



'Taxi Taxi' van Roxy Theaterproducties speelt in Theater De Roxy op 10, 11, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 30, 31 mei, 1 en 2 juni. Op zondag start de voorstelling telkens om 15u, de andere dagen is dat om 20.15u.

Tickets kosten € 15 en zijn te koop via www.deroxy.be.



(Nico Vanaken)