.
Anke Goergen en Maarten Cox
woensdag 6 juli 2022

Vandaag start nieuw seizoen Hallo Zomer! bij TV PLUS

Ook zomer bij TV PLUS.

De zomermaanden, wie kijkt er niet naar uit? Lange dagen, zwoele nachten en een heleboel te doen in ons kleine maar fijne landje. Om het overzicht van zomerse activiteiten wat overzichtelijker te maken én om je te inspireren, is er ook dit jaar het programma “Hallo Zomer!”.

“We bleven in mijn kindertijd altijd dicht bij huis tijdens de zomermaanden”.
Presentator Maarten Cox beleefde naar eigen zeggen een heerlijke jeugd. Vooral de zomermaanden zijn hem bijgebleven. Buiten spelen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Kampen bouwen, voetballen en verstoppertje spelen, het hoorde gewoon bij de zomer. “Maar soms was even weg zijn ook heerlijk. De verrassingsuitstapjes waren wel het leukste. ’s Morgens wakker worden om dan meteen in de auto te stappen om er een paar dagen op uit te trekken, geweldig! Dat waren vooral uitstapjes in eigen land. Daar mogen ze me eigenlijk nog altijd voor wakker maken”, aldus Maarten.

“Wat niet kon ontbreken in de auto was een dvd van ‘den Bompa’ en hardgekookte eitjes”
Voor presentatrice Anke Goergen moeten we voor haar mooiste vakantieherinneringen naar Zuid[1]Afrika. “Voor mijn 16de verjaardag namen mijn ouders me mee naar Kaapstad. We zijn toen op safari geweest, wat wel een grote indruk op me heeft nagelaten. Nu, voor mij hoeft het niet altijd zo’n verre reis te zijn. Ik heb ook veel plezier gehad tijdens onze vakanties dichter bij huis. Hoe we ons bezig hielden in de auto? Een dvd-box van ‘den Bompa’ bingewatchen en hardgekookte eitjes eten. Je ziet, ik ben snel tevreden!” klinkt het al lachend.

Hallo Zomer staat helemaal klaar om ervoor te zorgen dat je je tijdens de zomermaanden niet zal vervelen. We nemen je graag mee naar de leukste plekjes in Vlaanderen en Wallonië. Want er valt in ons mooie landje heel wat te beleven, voor het hele gezin! Maak je dus klaar voor een zomer vol verrassende uitstapjes, boeiende cultuur en openhartige gesprekken met onder andere Fabrizio, Tzinaridis, Danny Diëgo, Geert Verdickt van Buurman en vele anderen.

“Hallo Zomer!” met gastvrouw Cynthia Reekmans is elke woensdag te zien om 16u30 en 20u30 op TV PLUS (Telenet kanaal 53 & Orange kanaal 29)