.
News Image

Laatste aflevering 'Beste Kijkers'

Er komen een heleboel leuke panelleden langs in deze laatste aflevering.
De laatste aflevering van Beste Kijkers belooft op woensdag 3 juni een speciale te worden. Tine Embrechts brengt de onverslijtbare tv-coryfee Luc Appermont mee en ook Sven De Ridder kon het slechter treffen want hij vertoeft in het mooie gezelschap van Josje Huisman.

Afgelopen weekend is Tine Embrechts 40 geworden en dus krijgt ze van Nathalie Meskens een unieke verjaardagstaart: een échte ‘tram 4’, waar Tine zelf op zit.

En host Nathalie heeft nog meer verrassingen in petto voor de panels. Ze heeft Embrechts’ partner Guga Baúl en de echtgenote van Sven De Ridder immers uitgenodigd om in het publiek te komen zitten. Maar de twee duiken ook onverwacht samen op in de BV-ronde Waar kijken ze naar?. Tot grote verbazing en hilariteit van Tine en Sven.

In de finale wordt deze laatste keer geen begintune onder handen genomen, maar het meest iconische afscheidslied uit de tv-geschiedenis: ‘Thank You for the Music’, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Thank you Beste Kijkers’. Een ontroerend huzarenstukje.

Beste Kijkers, woensdag 3 juni om 21.15 op VTM

Download onze app voor iOS of Android