.
Koen Crucke
maandag 12 februari 2024

Koen Crucke over Viktor Verhulst: “Hij heeft de smaak te pakken”

Hij kent hem door en door

Viktor Verhulst en Joris Hessels gaan samen een reisprogramma maken. Wie daar heel enthousiast over is, is Viktors goede vriend Koen Crucke.

“Ik kijk er nu al naar uit. Dat heeft me trouwens niet verrast. Ik denk dat Viktor z'n weg zal blijven maken op tv. Je ziet dat hij de smaak te pakken heeft. Ik heb hem recent nog een berichtje gestuurd: 'Je zou beter eens een tv-programma met mij maken. Dat zou leuke beelden opleveren. Ach, het is fijn dat er zoveel mensen met hem willen samenwerken. Joris is niet de enige die gek op hem is. Hij heeft heel wat vrienden in de BV-wereld”, zegt hij in Tv Familie.

Behalve Koen mag Viktor nog andere bekende mensen tot zijn vrienden rekenen. Denk maar aan Kobe Ilsen, Danira Boukhriss, Davy Parmentier, Aster Nzeyimana en Lize Feryn. Koen begrijpt heel goed dat veel mensen Viktor zo graag hebben.

“Hij is niet alleen een toffe kerel, maar ook een knappe gast. Hij is spontaan en komt goed over op tv. Het is effectief zo dat we steeds meer de échte Viktor te zien krijgen. En al zeker in 'De Expeditie: Groenland'. Daarin zie ik hem zoals hij echt is.”