.
Kobe Ilsen
vrijdag 18 februari 2022

Kobe Ilsen zelfzeker: “Ik laat me niet snel van de wijs brengen”

Maar het laat hem niet koud

In 2022 zetten Kobe Ilsen en zijn partner Sara een nieuwe belangrijke stap in hun leven. Binnenkort wordt hun allereerste kindje geboren en zijn ze klaar om hun leven om te gooien, speciaal voor hun kleinste, maar ook grootste geluk.

Kobe is een vaste waarde geworden als presentator op televisie en ook Sara staat even standvastig in het leven als hij. “Zoals zij onze relatie aanpakt, de verbouwingen die een jaar lang ons leven hebben bepaald... ‘We doen dit gewoon’, zegt zij . Weerstand heb je altij d in ’t leven, maar ze laat zich niet uit balans brengen. Ik pak het ook zo aan. In m’n job laat ik me ook niet snel van de wij s brengen, en ga ik ook niet constant op zoek naar nieuwe doelgroepen die mij leuk zouden moeten vinden. Ik zie collega’s dat wel eens doen, maar dan denk ik: dat brengt je toch geen stabiliteit”, zegt hij in Dag Allemaal.

Kobe mag dan wel tevreden zijn met hoe het allemaal loopt, als hij kritiek krijgt, laat het hem niet altijd even onverschillig. “Behalve als het om een gratuite opmerking gaat die op niets is gebaseerd. Maar soms word ik wel nog eens uit m’n lood geslagen als ik lees dat iemand die ik zelf waardeer het totaal niet voor mij heeft.”

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen