.
News Image

Knuffel Amir Motaffaf voor het goede doel

Knuffelen ten voordele van Rode Neuzen Dag. 


Aanstaande zaterdag, zal ook acteur/rapper Amir Motaffaf (19) zijn steentje bijdragen aan Rode Neuzen Dag. Rode Neuzen Dag is natuurlijk om jongeren met psychische problemen te helpen en de waarde van een knuffel mag hierbij zeker niet onderschat worden. Een stevige knuffel kan toch voor dat klein glimlachje zorgen dat een dag iets draaglijker maakt. Daarom gaat Amir op zaterdag 20 oktober een uur lang knuffelen op de Meir in Antwerpen ter hoogte van de fontein aan de Wapper. Van 13u00 tot 14u00 kunnen mensen hem daar vinden met een grote spandoek. Per knuffel doneert Amir € 0,10 aan Rode Neuzen Dag. Alles wordt gefilmd zodat het totaal aantal knuffels gecontroleerd kan worden maar bovendien wordt er ook een YouTubevideo van deze actie gemaakt. Per 1000 views van deze video wordt er nog eens 1 Euro aan Rode Neuzen Dag gedoneerd.

En er is nog meer! Tijdens dit uur komen er ook verschillende BV-vrienden van Amir langs, die hem komen knuffelen en aanmoedigen maar die op dat moment ook zelf geknuffeld kunnen worden. Ook voor deze knuffels wordt er € 0,10 aan Rode Neuzen Dag gedoneerd.



Amir rekent voor zijn actie niet enkel op de mensen die toevallig op de Meir aanwezig zijn maar zal ook diverse oproepen doen via social media om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Voor de mensen die Amir willen knuffelen is deze actie helemaal gratis. Met hun knuffel steunen ze deze spontane actie van Amir en dus Rode Neuzen Dag. Er wordt sowieso een minimum van € 100,00 gestort voor Rode Neuzen Dag zelfs al wordt er maar 1 knuffel gegeven. Het totaal aantal knuffels kan er echter voor zorgen dat dit bedrag verder oploopt.


Bio van Amir Motaffaf

Meer Over:

Amir Motaffaf