You are here

Kirsten Janssens na opname in de psychiatrie: “ik heb heel diep gezeten”

07/08/2020 10:00-

“Ik heb tenminste geprobéérd...”

Kirsten Janssens omschrijft de aflopen maanden als ‘een hel’. De voormalige Big Brother-winnares en ex van Jan Kriekels liet zich begin dit jaar opnemen in de psychiatrie en beleefde tijdens de lockdown dan ook nog eens een faillissement.

Kirsten Janssens zag haar online shop met kleren uit Spanje failliet gaan. Door de lockdown waren de grenzen dicht en kreeg ze geen nieuwe voorraad meer. “Geen inkomen, heel veel uitgaven: uiteindelijk beland je in een heel diepe put,” vertelt Kirsten in Story. Toch heeft ze niet het gevoel dat ze gefaald heeft in het leven…

“Ik heb tenminste geprobéérd,” meent Kirsten Janssens. “Als je zoals ik risico’s durft te nemen en out of the box denkt, loop je wel eens met je hoofd tegen de muur. Maar op die manier leert het leven je heel veel,” spreekt Kirsten wijze woorden.

Dankzij haar opname in de psychiatrie is Kirsten er wel in geslaagd haar vroegere leven los te laten. Ze woont nu tussen de velden in Borgloon, in the middle of nowhere, en heeft daar rust gevonden. “Ik beschouw mezelf als genezen en zie dit echt als een nieuwe start,” klinkt het hoopvol bij Kirsten Janssens in Story.

Meer nieuws over:

Kirsten Janssens, Jan Kriekels

Gerelateerde bio's: