.
News Image

Kirsten Janssens furieus

Winnares van Big Brother door politie opgepakt. 


Kirsten Janssens, de ex van The Sky Is The Limit-gezicht Jan Kriekels, is furieus. Woensdagochtend kreeg zij de nieuwe Tv Familie in handen en die staat volgens Kirsten vol leugens. “Kristen Janssens in de gevangenis”, bloklettert het weekblad. De winnares van Big Brother zou volgens haar slachtoffer fel uitgehaald hebben tijdens een ruzie: “zwanger en dronken sloeg ze alles kapot, ze is compleet gestoord”, lezen we op de cover van Tv Familie.



Kirsten Janssens reageert furieus op Facebook op wat zij gelezen heeft en tijdens een Facebook live probeert zij de puntjes op de i te zetten.

Volgens Kirsten klopt er niets van het artikel in Tv Familie en omdat zij het beu is dat mensen zomaar vanalles zeggen over haar leven, besloot zij woensdag te reageren. Volgens Tv-Familie heeft Kirsten onlangs in de gevangenis gezeten. Kirsten zou opgepakt geweest zijn omdat ze naar de eerste ex van Jan Kriekels was geweest. Daar kreeg Kirsten harde taal te horen: “Denk maar niet dat het kindje geboren zal worden, denk maar zeker niet dat hij jouw kind ook zal adopteren. Die erfenis is voor de drie jongens en voor mijn geadopteerd kind. En gij moet opletten waar ge loopt want gij en uw ongeboren kind, dat moet heel erg opletten want dat zal niet geboren worden, Kirsten.”



Kirsten was razend omwille van dit uitspraak en heeft buiten in de tuin één en ander op z’n kop gezet maar uiteindelijk wel weer alles opgeruimd heeft. Kirsten was volgens de vrouw dronken maar Kirsten ontkent dat. Janssens is van mening dat ze bedreigd werd. De politie werd erbij gehaald en Kirsten vloog de cel in en dat is heel wat anders dan de gevangenis waarvan sprake is in Tv Familie. In haar Facebook live trekt Kirsten eerdere verklaringen over Jan Kriekels weer in: zij werd wél met haar haren van de trap gesleurd, de slagen en verwondingen waren er echt wel. Ze werd in het bijzijn van haar kinderen over bed gesleurd. Volgens Kristen heeft ze een verschrikkelijke tijd met Jan Kriekels meegemaakt. Kirsten hekelt het feit dat zij nu in Tv Familie als een misdadiger omschreven is en ze wil alleen op die manier de waarheid verkondigen. In Tv Familie staat ook dat het ongeboren kind van Kirsten niet van Koen zou zijn maar dat weerlegt Kirsten. Zij en Koen zouden een DNA-test gedaan hebben en het kind zou wel degelijk van hem zijn. Meer zelfs, de breuk tussen Koen en Kirsten zou ook uit dezelfde entourage komen. Kirsten roept de vrouw op om haar gerust te laten. Kirsten wil zelfs uit Diepenbeek vertrekken om niet langer met de vrouw geconfronteerd te moeten worden. Kirsten is dolverliefd op Koen en dat willen ze zou houden. “Niemand bedreigt mij en mijn kind en als je dat nog één keer doet, G.J., dan zal ik rest van de verhalen eens vertellen wat jij allemaal hebt gedaan met Jan, met Calvin en met een zoon waar je nooit voor hebt gezorgd”, reageert Kirsten op Facebook. G.J. krijgt het in de Facebook Live hard te verduren. Het zit duidelijk hoog bij Kirsten, getuige de bijna 9 minuten durende video die ze heeft gedeeld met haar vrienden en volgers.



Waarom dit deel van het verhaal niet in Tv Familie staat? Kirsten heeft haar nummer laten afsluiten omdat ze niet langer telefonisch gestoord wil worden door mensen die haar niet moeten.