.
News Image

Kim Clijsters mept de pannen van het dak

Woensdag bij Jonas & Van Geel.

Gemiddeld 657.084 kijkers - goed voor een marktaandeel van 35,6% (live +5; VVA 18-54) - keken de voorbije week naar de woensdagaflevering van Jonas & Van Geel, en de late night versie op vrijdag werd gesmaakt door 565.724 kijkers (42,3%; live +3 en VVA 18-54). Op woensdag 16 september krijgt de host alweer 5 nieuwe gasten over de vloer, waaronder de Zweedse hitsensatie Zara Larsson, amper 17 en hot sinds ze deze zomer wereldwijd doorbrak met haar single Lush Life. Zara is er alvast helemaal klaar voor, nu Jonas nog.

Staf Coppens speelt de ping pong match van zijn leven in de hoop de vloer aan te vegen met zijn broer Mathias. Kleine hindernis: beide lichamen van Coppens krijgen electroshocks vanop afstand. En wie staat er aan de knoppen?

Kim Clijsters komt vertellen hoe het leven van een voormalig nummer één van de wereld in het tennis nu verloopt. Slaat ze dan nooit meer een balletje? Jawel hoor. In de Jonas & Van Geel-studio probeert ze een blikje van de hoofden van alle mannen te meppen.

Koen Wauters zit tot over zijn oren in Project K maar voor Jonas doet hij er graag nog een paar projectjes bij. Hij dringt binnen in het huis van een onwetende superfan én hij heeft nog een speciale uitdaging voor Jonas in petto.

Jonas & Van Geel, woensdag 16 september om 21.20 op VTM.