.
Christiaan Graulus
woensdag 26 oktober 2022

Christiaan Graulus uit ‘Blind Getrouwd’: “Ja dat is behoorlijk cliché”

Hij vindt haar een knappe vrouw

Elke maandag leren we de koppels uit ‘Blind Getrouwd’ een beetje beter kennen. Heel wat vrouwen zijn ondertussen al in zwijm gevallen voor Christiaan Graulus en hij heeft keuze in overvloed mocht het niks worden met Jana.

Christiaan is een vrolijke jongen, met een flinke dosis humor. Althans dat vindt hij zelf. “Ik plaag graag, maar op een humoristische manier. En ik geef graag steken. Ik kan er wel van genieten om collega’s, vrienden of mijn vrouw aan het lachen te maken. En zelf geniet ik ook wel van humor”, zegt Christiaan in Story.

En hoewel Christiaan gelukkig getrouwd is met Jana kan hij niet ontkennen dat hij toch ook een celebrity crush heeft. Dat is niemand minder dan zangeres Zara Larsson.

“Ergens misschien een beetje een cliché, een knappe Zweedse vrouw. Ik vind haar vooral knap vanwege haar mooie figuur in combinatie met de Zweedse look. Iets waar veel mannen wel op vallen, denk ik.”

Maar ook Christiaan ziet er lang niet slecht uit. Hij vindt vooral zijn ogen erg mooi. “Ik krijg er ook vaak complimentjes over. Vroeger gebruikte ik mijn ogen als onderdeel van mijn charmeoffensief wanneer ik iemand probeerde te versieren.”