.
Kelly Pfaff
donderdag 2 juni 2022

Kelly Pfaff daagt lefgozers uit: “Maar dat is geen must meer”

Zelf gaat ze niet op zoek naar kicks

Vanaf 31 mei gaat VTM samen met Kelly Pfaff op zoek naar de grootste lefgozer van ons land. Acht deelnemers dagen elkaar uit tot het uiterste in een spannende afvalrace. En Kelly kan ons nu al verzekeren dat er enkele serieuze ‘zotten’ tussen zitten.

Zelfs is Kelly niet meteen verslaafd aan adrenaline en ze blijft liever met beide voetjes op de grond. “Mocht nu toevallig een rots mijn pad kruisen, zal ik daar wel overkruipen. Maar ik ben niet verslaafd aan kicks. Bungeespringen deed ik in Nieuw-Zeeland, een tweede keer hoeft niet per se”, lacht ze in Primo.

Al sluit Kelly niet uit dat ze toch eens een kick gaat opzoeken, zoals op de kermis. “Ik vind overkop gaan op de kermis nog steeds het leukste dat er bestaat. Maar het is geen must meer. Net zoals uitgaan. Het is niet omdat ik het graag doe, dat ik elke vrijdag op stap moet.”

Met ‘De grootste lefgozer ‘ is Kelly al toe aan haar tweede programma in heel korte tijd. Mensen zien haar als een volwaardige presentatrice, al zou ze zichzelf niet meteen in dat vakje willen steken.

“Ik weet dat labels maken het leven makkelijker maakt, maar ik doe dat niet. Ik doe te veel dingen te graag. Bij alles wat ik doe is wel één constante: mensen even laten ontsnappen aan de waan van de dag.”

Bio van Kelly Pfaff

Meer Over:

Kelly Pfaff