.
Vlaanderen Muziekland
zondag 27 augustus 2023

Kato viert 32ste verjaardag met bloemen en applaus op Vlaanderen Muziekland

Wat een feest alweer!

Zaterdag was Maaseik de place to be voor de liefhebber van muziek van eigen bodem. Vlaanderen Muziekland, de muzikale tour mede mogelijk gemaakt door Proximus tv-zender Pickx+, hield er halt op het Marktplein en bracht niet enkel een gezellige menigte op de been onder een lekkere zomeravondzon, maar gaf ook de opnames alweer een straffe invulling door een rits impressionante Vlaamse topartiesten. Na het voorprogramma van DJ Dimitri d’Anvers ging de zon onder en kwamen de artiesten op. Laura Tesoro, OLIVIA, The Starlings, Ozark Henry, Jelle Van Dael, Erik Goossens en Bart Herman gaven er niet alleen het beste van zichzelf, maar lieten het volle marktplein verbaasd achter. OLIVIA bracht in primeur haar nieuwste single terwijl Laura Tesoro de reeks spetterende optredens afsloot en de pannen van het dak danste met een verbluffende choreografie. Maar dat was nog niet het opvallendste nieuwtje van de avond. Kato van The Starlings, die zowel tijdens de opnames optrad als samen met Udo het naprogramma verzorgde, vierde namelijk haar 32ste verjaardag. De zwangere zangeres werd dan ook letterlijk in de bloemetjes gezet onder luid applaus, honderden felicitaties en alle bijhorende toeters en bellen. Maaseik was het erover eens: Vlaanderen Muziekland zorgde voor een avond om nooit meer te vergeten!

Het gezellige Maaseikse publiek gaf kleur aan de zevende opname van Vlaanderen Muziekland. De uitzending is op donderdag 7 september 2023 te zien op Pickx+ omstreeks 21u15, met heruitzendingen op zondag en dinsdag. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. Vlaanderen Muziekland Maaseik is ook te bekijken via TVL op zondag 10 september 2023.
De Vlaanderen Muziekland-tour heeft zijn eindbestemming nog niet bereikt! Gestaag trekt de muzikale karavaan verder richting Brugge, waar de achtste en laatste opname op 16 september 2023 zal plaatsvinden. De Grote Markt ontvangt er topartiesten Aaron Blommaert, Slongs Dievanongs, Mama's Jasje, Louise, Good Shape, Lady Linn, The Starlings en Udo. Meer informatie: https://vlaanderenmuziek.land

Bio van KATO

Meer Over:

KATO