.
Kato en Tom Dice van The Starlings
zondag 21 februari 2021

Kato naar spoed na aanval door Rottweiler

Rottweiler bijt zangeres Kato.

Zo’n drie maanden geleden ‘verhuisden’ Kato en Tom Dice van The Starlings naar Oostende om er aan een nieuw album te gaan werken. Eén week voordat zij de badstad gaan verlaten, werd Kato nog op een onverwacht cadeau getrakteerd: tijdens het lopen werd zij door Rottweiler aangevallen en gebeten.

De zangeres besloot meteen naar de spoedafdeling van het ziekenhuis te trekken, want je weet maar nooit. “En toen bezocht ik de spoedgevallen van Oostende. Tijdens mijn loop werd ik ineens aangevallen door een rottweiler”, schrijft Kato op Instagram. “I’m okay, een wonde en kneuzingen later”, zo stelde Kato haar fans gerust.

‘Ik deed niets bijzonders, de hond viel uit en ik snap er niks van. Gelukkig was het een vriendelijk baasje en had ik as usual veel lagen aan’. De tanden van een Rottweiler kunnen heel wat ravage aanrichten, maar doordat Kato zich warm gekleed had, vallen de verwondingen mee. Gelukkig maar.

Kato zal zich het vooral zonder twijfel nog een hele tijd herinneren. Een toch wel nare herinnering aan het verblijf in Oostende, al kan zoiets echt overal gebeuren.