.
News Image

Katja Schuurman reageert op heisa

Katja Schuurman komt nog één keer terug op haar seksleven…


Katja Schuurman is deze week te gast op de Evanna voor Gert Late Night. Via Instagram laat de populaire Nederlandse weten dat ze het enorm naar haar zin heeft bij Gert Verhulst en James Cooke. Maar de gezelligheid op de Evanna weerhoudt de Nederlandse pers er niet van enkele smeuïge verhalen van Katja over te nemen. En daar wil ze toch even op reageren…



Katja Schuurman vertelde in de bedgeheimen met James Cooke openhartig over haar seksleven. Katja houdt van de vrije liefde en op de vraag met hoeveel mensen ze al eens samen seks had, moest Katja even beginnen tellen… In haar jacuzzi had ze wel al eens seks gehad met zeven mensen. Haar echtgenoot incluis natuurlijk.



Een verhaal dat de Nederlandse pers meteen oppikte en Katja wil toch nog één ding verduidelijken over die bewuste uitspraak en haar seksleven. “Voor de goede orde: Ik heb het in bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen,” klinkt het bij Katja Schuurman op Instagram. “En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven.”



En daarmee wil Katja Schuurman een streep trekken onder deze discussie die vooral in Nederland veel ophef veroorzaakte.