.
Kathy Pauwels
woensdag 14 juli 2021

Kathy Pauwels: “zelfs met mondmasker op herkennen de mensen me nog”

Zo anoniem kan Kathy niet over straat.

Kathy Pauwels is niet meteen honkvast, vertelt ze in Dag Allemaal. Momenteel woont ze in een appartementje in Wezemaal waar ze vaak te vinden is op een bankje aan de speeltuin die paalt aan haar appartement.

“Hier heb ik de eerste voorzichtige gesprekken aangeknoopt met mijn nieuwe buren, toen we weer wat meer naar buiten mochten”, onthult het voormalige Royalty-gezicht in Dag Allemaal. “Dit pleintje gaf me de mogelijkheid om toch mensen te zien, want door die coronacrisis lag het niet voor de hand om snel te integreren in m’n nieuwe buurt.”

Kathy Pauwels vindt het alvast een leuke buurt: “De appartementen zijn in een vierkant gegroepeerd rond de speeltuin. En mensen komen hier vaak buiten. Ik noem het ‘mijn Melrose Place’”, lacht Kathy Pauwels in het weekblad. “Ik zit hier graag buiten en geniet ervan om kinderen te zien spelen.”

Door veel te wandelen leert Kathy Pauwels haar nieuwe buurt ook goed kennen: “En zelfs met mondmasker herkennen mensen me nog altijd, blijkbaar”, lacht Kathy Pauwels in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Kathy Pauwels

Meer Over:

Kathy Pauwels