.
News Image

Karl Vannieuwkerke klaar voor Vive Le Velo

Hij komt er weer aan!


Op zaterdag 1 juli start de Ronde Van Frankrijk in Düsseldorf. In Vive le vélo blikt Karl Vannieuwkerke elke avond in goed gezelschap en op een tot de verbeelding sprekende locatie terug op de voorbije Tourdag. Karl begint eraan op zaterdag 1 juli in het mooie Düsseldorf. Alleen op de eerste rustdag - op maandag 10 juli - geeft hij verstek, omdat ook de Vive le Vélo-karavaan dan de verplaatsing moet maken van de Alpen naar de Dordogne.



De gasten liggen nog niet allemaal vast, maar goed volk is het alleszins. Onder meer Iljo Keisse, Emma Johansson, Thomas Van der Plaetsen, Daan Hugaert, Zouzou Ben Chikha, Sven Nys, Eric Goens, Kris Bosmans, Sofie Goos, Björn Leukemans, Goedele Wachters, Leo van Vliet, Wannes Cappelle, Lidewey van Noord, Jolien D’hoore en Wout van Aert hebben hun komst al bevestigd. Allemaal zullen ze aanschuiven aan de Tourtafel van Karl die zoals elk jaar speciaal voor Vive le vélo wordt ontworpen.



Sammy Neyrinck brengt dagelijks een reportage uit de buik van het peloton. Ook de rijke Tour-geschiedenis komt uitgebreid aan bod. En natuurlijk wordt er ook veel aandacht besteed aan alle pracht die Frankrijk te bieden heeft.



Maarten Vangramberen ontvangt elke avond de renner van de dag aan zijn tafel. Naar goede gewoonte draagt Vive le vélo ook een steentje bij voor het goede doel. Maarten laat zijn presentatietafel handtekenen door alle prominenten die er plaatsnemen. Door te sms’en kunnen de kijkers de tafel winnen. De opbrengst van de sms’jes gaat naar Kom op tegen kanker.


Bio van Karl Vannieuwkerke