You are here

Karen Damen voor het laatst in De Slimste Mens Ter Wereld?

17/10/2019 10:12-

Hoe gaan haar nieuwe bazen hierop reageren?

Donderdagavond duikt gewezen K3-zangeres Karen Damen nog eens op in De Slimste Mens Ter Wereld. Karen is één van de twee juryleden en mogen dus mee oordelen of Jaak Van Assche, Philippe Geubels en Lotte Vanwezemael wel de juiste antwoorden zullen geven. Maar het zou dit jaar wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Karen Damen nog in De Slimste Mens Ter Wereld en per uitbreiding ook in andere VIER-programma’s te zien zal zijn.

Afgelopen week raakte bekend dat Karen Damen exclusief voor VTM gaat werken. Zal zij van VTM nog uitstapjes naar andere zenders mogen doen? De relatie tussen VIER en VTM is verre van goed te noemen. Onlangs nog vermeed VTM dat Familie-actrice Annie Geeraerts naar ‘Gert Late Night’ zou gaan. Mensen die voor VTM werken moeten aan hun werkgever eerst toestemming vragen om aan programma’s op andere zenders deel te nemen. Ergens is dat ook niet meer dan logisch, ook dit jaar zit er niet één VTM-gezicht in de jury van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

De kans lijkt dan ook vrij klein dat Karen volgend jaar van VTM nog naar VIER zal mogen gaan, of de relatie tussen de twee zenders uit Vilvoorde zou sterk moeten verbeteren. Maar voorlopig ziet dat er niet naar uit. Donderdagavond zien we Karen samen met Marc-Marie Huijbregts in de jury van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Gerelateerde foto's:

Eerste draaidag Familie

Karen Damen - Lint - 27/11/2019

Dancing With The Stars: compilatie

Karen Damen - Lint - 07/12/2018

Concert in Lotto Arena

Karen Damen - Antwerpen - 16/03/2018

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Rode Neuzen Concert

Karen Damen - Antwerpen - 30/11/2016

VIJF feest 10 jaar

Karen Damen - Antwerpen - 09/11/2014

Gerelateerde Fanquiz: