.
News Image

Karen Damen trouwt volgende maand!

Het Laatste Nieuws pakt uit met groot nieuws.


Volgend jaar is het zeven jaar geleden dat Karen Damen haar vriend Antony Van der Wee leerde kennen. Na heel wat eerder kortere relaties kwam Karen in contact met Antony, de drummer van de toenmalige groep The Ditch. Antony, een niet onaardige man die trouwens zes jaar jonger was dan Karen. Een jong veulentje dus en hij viel dan ook nog meteen in de smaak bij Karen. De liefde tussen Karen en Antony was groot want na amper een jaar tijd ging het koppel al samen wonen. Meer zelfs, Antony ging toen al op zijn knieën om Karen ten huwelijk te vragen. De toenmalige rosse van K3 moest niet lang zoeken naar haar antwoord en zei meteen ja.



De verlovingsring ging over de vinger en Karen mocht dromen van een huwelijk. Helaas voor haar bleef het bij dromen want om de één of andere reden kwam het er maar niet van om te trouwen. Te druk met K3? Dat zou een mogelijkheid geweest kunnen zijn maar K3 had de afgelopen jaren toch wel een wat rustpauzes. Maar trouwen doe je niet in 1-2-3, toch? Neen, een huwelijk vergt een maandenlange en in sommige gevallen zelfs jarenlange voorbereiding: een datum kiezen, een locatie voor het huwelijk, kledij, familie en vrienden uitnodigen, het vergt toch wel wat tijd. Maar nu is het zover.



De krant Het Laatste Nieuws pakt vrijdag uit met het nieuws dat Karen en Antony gaan trouwen. Ja, dat kon je donderdag al lezen maar nieuw is dat er nu ook een datum geprikt zou zijn. En als die datum klopt, dan is Karen binnen een maand al een getrouwde vrouw. De krant schrijft namelijk dat Karen en haar partner Antony al midden volgende maand zouden trouwen. Mogen ze zich in Lint nabij Antwerpen klaarmaken voor een groot feest? En heeft Karen dan misschien de bekende AED Studio ’s waar de opnames van de audities én de liveshows van K3 Zoekt K3 plaats vonden afgehuurd?

Helaas, Karen en Antony zouden niet van plan zijn om in Vlaanderen te trouwen. De huwelijksplechtigheid zou in Ibiza plaats vinden. De hele familie en vriendenkring van het koppel zou naar daar overgevlogen worden schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens de krant zou ook daar het feest plaats vinden. De kans is dus groot dat het een huwelijk ver van de pers zal zijn. Manlief Antony heeft weliswaar een goede relatie met de pers maar van hem is bekend dat hij niet zo graag op de foto gaat. We zien vooral hem erop staan dat hij in alle rust en alleen met vrienden en familie wil trouwen