.
News Image

Kan Staf Coppens zijn mannetje staan in Beste Kijkers?

Beste Kijkers pakt ook uit met een kleine primeur.

Twee vrouwelijke captains, een primeur voor Beste Kijkers op woensdag 12 september. Tine Embrechts komt lijnrecht te staan tegenover haar nieuwe collega-kapitein Ruth Beeckmans. De aflevering belooft een streling voor het oog te worden, want ex-Miss België en klassevrouw Dina Tersago neemt plaats in het team van Ruth. Uiteraard moet tegen al dat vrouwelijk geweld ook een echte man staan en dat is deze week kersvers onderbroekenfotomodel Staf Coppens. Of hij zijn T-shirt gaat kunnen aanhouden met al die vrouwen, is nog maar de vraag.

Nathalie Meskens heeft al een exemplaar kunnen bemachtigen van de nieuwe onderbroekenkalender van Staf en Mathias Coppens. Haar verbazing is groot wanneer blijkt dat ook Dina haar sixpack in de kalender showt. Zij is van veel markten thuis en naast die waanzinnige spieren, toont ze ook haar elastische talenten.

The Voice Kids ontsnapt niet aan de televisiefragmenten in deze Beste Kijkers. Voor de rubriek ‘Waar Kijken Ze Naar?’ becommentariëren presentatoren An Lemmens en Sieg De Doncker programma’s die An liever zélf gepresenteerd had, maar waar ze niets van snapt. Maar ook nieuwe coaches Gers Pardoel, Sean Dhondt, K3 en Laura Tesoro beschrijven deskundig de televisiefragmenten.

Beste Kijkers, woensdag om 21.45 op VTM.

Meest recente foto’s van Staf Coppens, Dina Tersago, Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens, Mathias Coppens, An Lemmens, Sieg De Doncker, Gers Pardoel, Sean Dhondt, K3 en Laura Tesoro: