You are here

K3 Zoekt K3: Jindra Van Schaijk

25/09/2015 22:19-

Jindra Van Schaijk overtuigt de jury.

Jindra Van Schaijk uit Amsterdam is blond en droomt van een carrière bij K3. Jinda deed dit jaar al mee in "The Sound Of Music". Samen met haar "rosse" vriendin Cailin is ze op zoek naar een zwartharige meid om samen de nieuwe K3 mee te vormen. BIjna had het tweetal Gerard Joling te strikken. Jindra en Cailin kennen mekaar ondertussen al vijf jaar. Samen hebben ze heel veel energie, zingen en dansen ze graag en beiden werken heel graag met kinderen. Maar hoe goed ze mekaar ook kennen, ze doen hun auditie voor de jury individueel. Al steunt Cailin haar goede vriendin Jindra backstage.
Jindra denkt haar liedje met zoveel passie en uitstraling te brengen dat ze er wel ver mee zou kunnen komen.  Jindra stelt zichzelf enthousiast voor aan de publieksjury. "Ze is er! ", roept Kristel overtuigd. "Ik hoop  dat die goed kan zingen", gaat Gert Verhulst verder. En zingen kan Jindra. Ze pakt het publiek bovendien in een mum van tijd in. De kinderen staan al snel mee te zingen en springen. En uiteraar zijn de kinderen de eersten die afdrukken. En ook deze keer weer volgen de mama's terwijl Kristel zit mee te dansen. Alle vier de jury's drukken af en Jindra komt oog in oog met de jury te staan. Kristel glundert en zit nog steeds te dansen. De lach op het gezicht van Karen laat uitschijnen dat zij zometeen een  ja gaat geven. Gert lijkt enthousiast maar kijkt volgens Gerard Joling als een stier.

De hele jury werd vrolijk van de performance van Jindra. "Ik ga heel kort zijn", start Gert. "Jij bent zo iemand waarvan ik hoopte dat er heel veel zouden tussen zitten in deze auditieronde.  Dus perfect, ik kan hier weinig aan toevoegen", gaat Gert verder.  Karen: "Het is een kunst om zo'n moeilijk nummer zo makkelijk te laten lijken. Geloof me, dat is dus ook een eigenschap die je nodig hebt bij K3. Dus ik ben ook héél blij." Kristel merkte op dat Jindra al stond te stralen maar dat er nog wel gestemd moest worden. "Ho, dat zal een spannende stemming worden", grapte Gert.  Gert besloot na wat gespeelde twijfel een ja te geven. Het zouden trouwens vier ja's worden. Kristel sprong recht en gilde het uit.