.
Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn van K3
dinsdag 27 juni 2017

K3 zoekt K3-finaliste Lisa Michels stelt debuut-single voor

Wat een knappe single!


K3 zoekt K3-finaliste Lisa Michels presenteert met trots haar eerste solo-single : ‘Wasted’. Daarmee komt voor haar een grote droom uit. Voor de opname van de clip die bij de single hoort, vloog Lisa naar het zonnige Los Angeles.

Manager Peter Muls (Absolute P Entertainment), beter bekend van Ian Thomas en boyband State of Mind, nam Lisa na de finale van K3 zoekt K3 onder zijn vleugels. Lisa vloog met hem ook naar Los Angeles om daar met een crew de videoclip bij het nummer op te nemen. Haar tegenspeler in de clip is Seppe de Rooij, bekend van The Voice Van Vlaanderen en van de populaire boyband State of Mind.

De song word digitaal gereleased op de nieuwe platenfirma The House Of Talents, onderdeel van Absolute P Entertainment.

Lisa Michels: “Het nummer gaat over het gevoel van intenseverliefdheid, wat je hele lichaam en hoofd op hol brengt. Dat is iets wat bijna iedereen weleens heeft meegemaakt. Daarom hoop ik ook dat dit nummer voor veel mensen herkenbaar is.”Naast haar werkzaamheden als presentatrice voor het Nederlandse TV-programma Shownieuws bij SBS6, heeft Lisa een druk bekeken Youtube-kanaal waar ze wekelijks een kijkje geeft in haar leven. Op dit moment laat ze daar onder meer enkele korte video’s zien over de weg naar haar nieuwe single onder de titel ‘The road to Wasted’. Lisa tourt ook samen met Joyce Beullens en de band De Bende door Vlaanderen. Deze single is een nieuwe stap op het pad van dit multi-talent.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lisa Michels

Meer Over:

Lisa Michels

Bio van State Of Mind, Ian Thomas en Seppe De Rooij