.
Level Six met Jo Hens en Lisa Michels
donderdag 5 mei 2022

Lisa Michels: “Ik heb heel veel bewondering voor hem”

“Zijn gedrevenheid en passie is bewonderenswaardig"

De Nederlandse zangeres Lisa Michels gaf deze week een interview aan Story waarin ze vertelt over haar avonturen in het televisieprogramma 'K3 zoekt K3'. De 32-jarige artieste deed destijds mee om lid te worden van de populaire meidengroep, maar werd net niet gekozen.

Ondertussen ligt haar ambitie elders en is ze actief in de partyband Level Six, waar ze samen met Familie-acteur Jo Hens als zangeres deel van uitmaakt.

Ze heeft enkel maar lovende woorden voor Jo. “Zijn gedrevenheid en passie is bewonderenswaardig. Het is heel tof om te zien hoe Jo, samen met de jongens van Level Six, met zoveel passie en plezier er alles uithaalt om elk jaar een betere, grotere show neer te zetten! Dat is enorm inspirerend en motiverend.”

Dit jaar gaat ze samen met de partyband op tournee en ook daar weet Lisa wat meer over te zeggen. “De show Coming Home, waar we dit jaar mee gaan toeren, is echt een knaller.”

Lisa vervangt sinds dit jaar de vorige frontvrouw van Level Six, Katerine Avgoustakis, die ervoor koos om een stap opzij te zetten om meer tijd door te brengen met haar gezin.

Bio van Lisa Michels

Meer Over:

Lisa Michels