.
Julie Vermeire, Jacques Vermeire, Maxime Vermeire
woensdag 5 april 2023

Julie Vermeire: “Ik heb geen angst voor het onbekende” 

Ze past zich snel aan 

We kunnen niet meer om Julie Vermeire heen. De dochter van Jacques lijkt in elk televisieprogramma op te duiken. Ook in ‘Een Echte Job’ was ze te zien, samen met onder andere Andy Peelman en Sarah Mouhamou.

“Ik heb het daar een paar keer lastig gehad. Zoals die keer dat ik de intieme delen van een man moest wassen. In het begin voelde ik me daar ongemakkelijk bij, dat is zoiets persoonlijks. Maar ik kan snel die klik maken. Tegen het einde van mijn stage ging ik geen enkele moeilijke situatie uit de weg. Een pamper verversen of kijken hoe iemand gesondeerd werd, was voor mij een normale zaak”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het is belangrijk dat Julie zich makkelijk aan nieuwe situaties kan aanpassen, want er veranderen veel dingen in de jonge vrouw haar leven.

“Ik ben in mijn leven al vaak verhuisd. Als kind zat ik op school in De Pinte, maar door omstandigheden met mama ben ik twee weken voor de start van het nieuwe schooljaar naar Keerbergen verhuisd. Ik moest last minute naar een nieuwe school met mensen die ik niet kende. Ik heb me snel kunnen aanpassen.”

En nog niet zo heel lang geleden ging Julie met haar vriend Laurins samenwonen in Kortrijk, een plaats waar ze niemand kende. “Maar dat we daar zouden gaan wonen, was logisch. Laurins’ marketingkantoor en dansschool liggen daar. Maar ook daar ben ik snel ingeburgerd. Ik kende niemand in de streek, maar intussen heb ik al vrienden gemaakt. Ik heb geen angst voor het onbekende.”

Bio van Julie Vermeire