.
Eva Pauwels, Julie Vermeire
dinsdag 28 maart 2023

Julie Vermeire: “Ik ben maar ‘de dochter van’” 

Maar dat vindt ze prima 

Het gebeurt wel eens vaker dat wanneer een BV een negatief bericht in zijn inbox vindt of op sociale media, dat hij of zij er op reageert. Dat doet ook Julie Vermeire soms. Al raadt haar vader Jacques haar af om dat nog te doen.

“Hij zegt dat ik zo zuurstof geef aan die haters”, zegt Julie in Dag Allemaal. “Ik ben papa dankbaar voor zijn levenswijsheid. Hij leert me hoe ik moet omgaan met mensen, emoties en werk. Ik bespreek mijn jobaanbiedingen altijd op voorhand met hem. Als hij vindt dat een programma niet bij mij past, doe ik het niet.”

Maar er zijn nog meer positieve eigenschappen waar Julie naar opkijkt bij haar vader. Zo vindt ze hem ook heel gedreven en is hij iemand die zich voor de volle 100% smijt voor zijn carrière.

“Als hij iets wil bereiken, zet hij oogkleppen op en gaat hij voor zijn doel. Het is zot hoe papa een volle zaal volledig kan meekrijgen. Ik ben een trotse dochter.”

Dat Julie veel kansen krijgt omdat ze de dochter van is, is één van de meeste gehoorde commentaren. “Maar ik zie dat niet als een belediging. Als mensen zeggen dat ik ‘maar dochter van’ ben en zonder papa niets zou zijn, denk ik: ‘Tuurlijk ben ik maar dochter van, hij is dan ook zo’n groot figuur.”

Bio van Julie Vermeire