.
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
woensdag 13 juli 2022

Julia van K3 en Metejoor slachtoffer van Nederlandse roddelkoningin

Wat is er aan de hand?

Julia Boschman van K3 heeft dinsdagavond de reacties op Instagram uitgeschakeld. De reden? Een hoop negatieve reacties nadat de Nederlandse roddelvlogger Yvonne Coldeweijer op haar sociale media beweert dat Julia tijdens de opnames van 'The Voice Kids' is vreemdgegaan met Metejoor. De Nederlandse roddelvlogger beweert van meerdere spionnen hierover berichten gekregen te hebben en vond het dan ook nodig om deze roddel wereldkundig te maken. En daarmee zet zij de 20-jarige Julia Boschman en de 31-jarige Metejoor in een slecht daglicht.

De twee zouden samen een hotelkamer in Antwerpen geboekt hebben en daar zouden 'dingen gebeurd zijn', schrijft Coldeweijer. Zij staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Het nieuws checken met de artiesten of hun management? Neen hoor, dat is niet nodig, want zij brengt geen nieuws, wél roddels. Zij baseert zich in de meeste gevallen op enkele (anonieme) tips die dan uit het niets worden gepubliceerd.

Feit is dat Julia dinsdagavond de reacties op haar sociale media heeft uitgeschakeld en dat begrijpen wij volledig. Heel wat mensen vonden het nodig om Julia uit de schelden en allerlei negatieve berichten op haar Instagram te plaatsen. Eerlijk? We kunnen het ons niet voorstellen dat Julia en Metejoor hun partners bedrogen zouden hebben. Wat is het makkelijk om mensen door het slijk te halen, wij zijn blij dat wij in Vlaanderen niet zo van roddels zijn, dat lijkt vooral een Nederlands fenomeen te zijn en laten we dat vooral zo houden.

Julia is gelukkig samen met haar vriend Ben en Metejoor is verloofd met zijn Britt. Ook al hebben Britt en Metejoor een 'moeilijke' periode achter de rug, het gaat goed tussen hen. Is er iemand die hen hun geluk niet gunt en met deze roddel hun relatie op de klippen wil laten lopen? Dat zou héél laag zijn.

Neen, wij geloven dit verhaal gelanceerd door Yvonne Coldeweijer niet, het is véél te makkelijk om zoiets aan de hand van enkele berichtjes te lanceren. Want foto's of filmpjes zijn er niet, dus hoe makkelijk is het om zo'n roddel uit het niets te verzinnen?

Bio van Julia Boschman en Metejoor