.
Juan Gerlo
woensdag 7 februari 2024

Juan Gerlo: “Het platte is er wat af”

Hij krijgt andere rollen aangeboden

We leerden Juan Gerlo kennen dankzij de Studio100 reeks ‘Ghost Rockers’, maar nu leren we hem ook kennen als Aron in ‘Milo’. In de reeks speelt ook zijn vriendin Luka De Baets mee. Ze zijn al 1 jaar samen en dat is in groot contrast met zijn personage die een echte vrouwenzot is.

“Aron is iemand die altijd en overal de beste in wil zijn. Vroeger werd ik steevast gecast als de boy next door of als een held, nooit als de bad guy. Misschien omdat ik zolang een babyface had, wie weet”, lacht Juan in Tv Familie.

Gecast worden voor de boy next door, het kan een voordeel zijn, maar ook een nadeel. Maar Juan merkt wel een evolutie in de rollen die hij krijgt aangeboden.

“Eerlijk gezegd: nu het platte er wat af is, word ik eindelijk eens gevraagd voor straffere rollen. Niet dat Aron door en door slecht is, maar hij is ook niet helemaal zuiver op de graat. Als het moet gaat hij over lijken. Als acteur kan je dan verschillende troeven uitspelen, en dat is superplezant. Ik heb me geweldig geamuseerd op de set. Dit is zelfs één van de leukste rollen die ik ooit heb gespeeld.”

Bio van Juan Gerlo

Meer Over:

Juan Gerlo Milo