.
News Image

Josephine-Charlotte Lecluyse Flair Model 2016

16-jarige uit Kuurne is het nieuwe Flair Model 2016.


Zaterdag werd tijdens het nieuwe Flair Model 2016 verkoezen. De gelukkige is de 16-jarige Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne.



Frederik De Swaef, hoofdredacteur Flair: 'Uit bijna 1000 inschrijvingen, waarvan 678 uit Vlaanderen en 313 uit Wallonië, werd Josephine-Charlotte Lecluyse terecht tot winnares uitgeroepen. Deze 16-jarige studente toerisme uit Kuurne heeft een frisse look, én is uniek dankzij haar sproetjes. Ze is mooi groot, elegant en op onze eerste shoot bewoog ze al heel natuurlijk en vlot. Een mooi meisje met een toffe persoonlijkheid vol enthousiasme en ambitie: het ideale pakket voor een Flairmodel. Ze kan verschillende looks en poses aan: van stijlvol over sexy tot uitbundig en gek. Net als Flair zelf, dus.'



De Flairmodellenwedstrijd wordt al sinds 1984 georganiseerd en was meteen een succes. Het was Flairs founding father Wiel Elbersen die samen met Pierre Eggermont van Model's Office de samenwerking opzette. Eggermont is vandaag nog altijd een van de bezielende krachten achter de wedstrijd. En: hij is heel opgetogen met de winnares van deze editie.



Pierre Eggermont, directeur Model's Office: 'De Flairmodellenwedstrijd is de grootste en bekendste modellenwedstrijd van de Benelux, en de winnares van deze 35ste editie, Josephine-Charlotte, heeft de uitstraling van een toekomstig topmodel: ze heeft de brains én de body! Josephine-Charlotte heeft niet alleen de juiste look en een flawless huid, ook haar maten zijn perfect. Trouwens, niet alleen haar stralende lach zal haar ver brengen, het zijn vooral haar enthousiasme en gedrevenheid die haar een grote voorsprong op de andere kandidaten hebben gegeven. Kortom: haar toekomst als model is verzekerd!


Bio van Frederik De Swaef

Meer Over:

Frederik De Swaef