.
News Image

Frederik De Swaef weg bij Flair

Frederik De Swaef versterkt News City als hoofdredacteur Regio.


Frederik De Swaef verlaat Flair en trekt naar News City, het nieuwe journalistieke huis van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN dat o.a. VTM NIEUWS, Het Laatste Nieuws, De Morgen, HLN.be en Dag Allemaal overkoepelt. News City wil naast de bestaande nieuwsmerken ook de regionale berichtgeving fors versterken en uitbouwen tot een volwaardige digitale nieuwspoot die regionieuws kan leveren voor alle nieuwsmerken binnen News City. Frederik De Swaef wordt hoofdredacteur Regio en zal het regionieuws leiden en digitaliseren.



Kris Hoflack, directeur News City: “Ik ben zeer blij met de komst van Frederik. Hij is een versterking voor het team van hoofdredacteurs en heeft in het verleden bewezen dat hij in staat is om mediamerken en –producten te doen groeien. Zijn digitale ervaring bij Flair zal ons helpen om ook met de Regio een uitgesproken digitale koers te varen. Met zijn sterke persoonlijkheid en zijn eigenzinnige ondernemingszin is hij de juiste man om een sterk regiohuis te bouwen.”



Frederik De Swaef, hoofdredacteur Regio: “Met News City, waar journalistieke krachten gebundeld worden, is er een initiatief genomen dat de toekomst van de Vlaamse journalistiek kan verzekeren. Daarom ben ik heel blij dat ik binnen News City een belangrijke pijler, de nummer 1 regioredactie van het land, mag gaan leiden en verder digitaliseren.



Frederik De Swaef zal in de loop van de zomer beginnen als nieuwe hoofdredacteur Regio.


Bio van Frederik De Swaef

Meer Over:

Frederik De Swaef

Bio van Kris Hoflack

Meer Over:

Kris Hoflack