.
Jos Van Oosterwyck
woensdag 21 juli 2021

Jos Van Oosterwyck bedolven onder de berichtjes

Iedereen wil in Tien om te zien.

‘Tien om te zien’ is weer ontzettend populair. Dit is te danken aan het zomerse programma ‘De zomer van Tien Om Te Zien 199X’. De liefhebbers van onze Vlaamse artiesten genieten elke zondagavond van de terugblik op die mooie zomers van ‘Tien Om Te Zien’. De man die er vele zomers geleden bij was, is Jos Van Oosterwyck. Jarenlang was hij de muziek-samensteller van VTM. Nu geniet de man van zijn welverdiende pensioen.

Dat de mensen blij zijn met een programma als ‘De zomer van Tien Om Te Zien 199X’ merkt ook Jos Van Oosterwyck op. “Als ik vandaag ergens mijn kop laat zien, krijg ik een vraag over ‘Tien Om Te Zien’”. Nu er bekend is dat er een éénmalige aflevering komt, krijgt Jos dikwijls de vraag wie er zal te zien zijn in het programma. “Ik zeg dan dat ik er niks mee te maken heb. Dat is ook zo, maar ik krijg dat maar moeilijk uitgelegd” vertelt Jos aan Dag Allemaal.

Toen het nieuws bekend raakte over de eenmalige terugkomst van ‘Tien Om Te Zien’ werd Jos bedolven onder telefoontjes, mails, Whatsapp en Messengerberichtjes. Allemaal artiesten die maar wat graag aanwezig willen zijn bij de terugkeer van Tien Om Te Zien. Maar voor al die artiesten heeft Jos hetzelfde antwoord klaar “Ik heb er niks mee te maken. Je moet bij VTM aankloppen”. Ondanks dat Jos niks meer te maken heeft met wie er komt optreden bij Tien Om Te Zien, is Jos toch heel erg blij dat zijn geesteskind nieuw leven wordt ingeblazen, al is het maar éénmalig.