.
Joren Dumont en Lien Opdebeeck
woensdag 7 december 2022

Joren Dumont: “Moet dat echt online komen?”

Ze hebben nog steeds een goede band

Voor niet iedereen is ‘Blind Getrouwd’ geëindigd met een happy end. Joren Dumont en Christiaan Graulus zagen hun huwelijk stranden en bleven uiteindelijk weer alleen achter. En dat houden ze nu nog altijd graag eventjes zo.

Heel Vlaanderen sloot de twee mannen in hun hart en wensten hen het allerbeste toe. Hun ex-partners daarentegen die kregen heel wat kritiek te verwerken.

“Jammer, Jana verdient dat absoluut niet. Ze is altijd eerlijk geweest over hoe ze zicht voelde, dat apprecieer ik alleen maar. Dit avontuur is het beste wat mij ooit is overkomen”, zegt Christiaan in Dag Allemaal.

En ook Joren kan alleen maar positief zijn. “Lien en ik hebben echt een goeie band. Ik hoor haar geregeld. Ik vind het onterecht dat ze al die bagger over zich heen kreeg. Sommige mensen mogen haar niet en dat is hun volste recht, maar moeten ze dat echt online zetten?”

Er werd ook gezegd dat Lien opvallend veel aandacht gaf aan haar hond Balou en haar vriendinnen. Iets wat ook Ingeborg was opgevallen. Maar ook dat vindt Joren prima. “Ingeborg bedoelde dat constructief. Lien heeft het nu eenmaal druk en Balou zit in haar hart. Lien had het soms ook moeilijk met de aanwezigheid van de camera’s. Ze legde zichzelf druk op en is geblokkeerd.”