.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont uit Blind Getrouwd
zaterdag 10 december 2022

Joren Dumont: “Ik moet nu helemaal opnieuw beginnen”

Hij had het graag anders gezien

We kunnen ons heel goed inbeelden dat heel wat Vlaamse meisjes in rijtjes staan aan te schuiven om wat aandacht van ‘Blind Getrouwd’-lievelingen Joren Dumont en Christiaan Graulus. De twee bleven achter zonder partner, maar niet zonder vrouwelijke aandacht.

Het beslissingsmoment dateert al van afgelopen zomer en de mannen hebben het ondertussen een plaats kunnen geven. Al was het in het begin niet makkelijk.

“Na het beslissingsmoment heb ik het een paar dagen heel moeilijk gehad. Ik voelde me slecht en vroeg me af of we er wel alles hadden uitgehaald en ons genoeg hadden opengesteld. Ik had altijd gezegd dat ik voor mijn 36ste gesetteld wou zijn. Dankzij ‘Blind Getrouwd’ was dat zo. Maar ik ben onlangs 37 geworden en moet nu helemaal opnieuw beginnen”, zucht Joren in Dag Allemaal.

Voor Christiaan liep het na het beslissingsmoment nog helemaal anders. Hoewel ze besloten niet getrouwd te blijven, leek Jana toch nog voor hem te gaan.

“We hebben inderdaad nog gedatet na het programma. We hadden zo’n mooi parcours afgelegd en waren benieuwd of er meer inzat, zonder camera’s. maar er zijn enkele fundamentele hindernissen, zoals de afstand, waardoor we geen relationele klik hebben. We hebben een sterke vriendschap, maar mijn romantische gevoelens blijven uit. Het zal dus niets meer worden.”