.
Joni Ceusters
dinsdag 17 augustus 2021

Joni Ceusters (‘De Redders’): “Zij hebben absoluut geen sterallures”

"We hebben ons allemaal geweldig geamuseerd."

Momenteel is Joni Ceusters te zien in ‘De Redders’ op Play4. Daarin speelt hij samen met Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin. Superleuke mensen volgens Joni.

“Die liepen daar zeker niet rond met sterallures of zo. Integendeel, zelfs. Nu, ik kende hen nog niet en had ook geen vooroordelen. De sfeer zat in z’n geheel goed. We hebben ons allemaal geweldig geamuseerd”, vertelt Joni in Tv Familie.

Joni vindt het ontzettend jammer dat ‘De Redders’ het niet goed doen op vlak van kijkcijfers. Hij wist dat de verwachtingen hoog lagen en dat de vergelijking met ‘Baywatch’ veelvuldig gemaakt werd. “Al begrijp ik de vergelijking wel. ‘De Redders’ werd ook zo’n beetje als ‘Baywatch’ gepromoot, met een knipoog. En wij acteren ook, ja. Maar bij ons wordt er van alles uitgelegd. Hoe je een kwallenbeet moet verzorgen, bijvoorbeeld.”

Op het moment van de opnames combineerde Joni zijn job bij de brandweer met zijn job bij ‘ De Redders’. “Ik heb maandenlang zeven dagen op zeven gewerkt. Maar ik heb totaal geen spijt dat ik aan ‘De Redders’ heb meegewerkt. Integendeel”, aldus Joni in Tv Familie.

Bio van Joni Ceusters