.
Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve
vrijdag 1 december 2023

Jolien uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat was echt een ‘ja’ van ‘We gaan ervoor’”

Ze werd opnieuw ten huwelijk gevraagd

Ook dit jaar was ‘Blind Getrouwd’ niet supersuccesvol. Het zag er nog naar uit dat er twee koppels zouden getrouwd blijven, maar resultaat is uiteindelijk gestrand op 1 koppel.

De gelukkige van dit seizoen zijn Brecht en Jolien. Zij spraken als eerste uit dat ze verliefd waren en kozen dan ook volop voor elkaar tijdens het beslissingsmoment.

Op het einde van de laatste aflevering van het programma zien we nog eens hoe Brecht op één knie gaat voor Jolien om haar dit keer echt ten huwelijk te vragen. Een erg mooi moment en een mooie afsluiter.

“'Ik had dat altijd al in m'n hoofd: als ik voel dat ik voor de rest van m'n leven met iemand wil samenblijven, ga ik op één knie. Ik vond dat wel mooi, ook al zijn we al getrouwd”, klinkt het in Dag Allemaal.

Dat aanzoek kwam nadat het koppel zo’n zes maand samen was. Best snel dus. “Toch heb ik niet getwijfeld over m'n antwoord. Tijdens het beslissingsmoment hadden we ook 'ja' gezegd, maar dit was anders. De jongste maanden zijn we nog zoveel gegroeid als koppel. Dit was écht een 'ja' van 'We gaan ervoor!”, glundert Jolien.

Download onze app voor Android of iOS