.
News Image

Jolien en Lenny niet langer een koppel

Zij gaan scheiden.


Het is over en uit tussen Jolien en Lenny. Maandagavond kregen de kijkers van Blind Getrouwd het beslissingsmoment van de 29-jarige Jolien en de 36-jarige Lenny te zien. En zoals eerder voorspeld kent dat huwelijk geen happy end. Jolien en Lenny hadden wel een klik maar veel meer dan vrienden zijn zij niet geworden. Vooral Lenny leek weinig interesse te hebben in Jolien. Was het leeftijdsverschil te groot? Waar liep het precies fout?



“Ik word sowieso niet snel verliefd, in vorige relaties duurde dat ook altijd maanden. Bij Lenny heb ik me daarom wel bewust van bij het begin helemaal opengesteld. Om mezelf niets te kunnen verwijten op dat vlak. Alleen... Ik miste al vrij snel diepgang tussen ons. Toch ben ik het een kans blijven geven, tot het laatste moment”, vertelt Jolien deze week in Story. Haar ideale man heeft heel wat uitdagingen met Jolien: zij is sportief (muurklimmen, lopen en fitness) en is een avontuurlijk type dat graag op reis gaat, geniet van het leven en de natuur. Jolien is sociaal, lief en een echte doorzetter. Zij weet goed wat ze wil maar zij is best wel kritisch voor zichzelf. Haar ideale man is iemand die lief en zorgzaam is, graag lacht en niet bang is om affectie te tonen. En die affectie was er niet bij Lenny, dat zag elke kijker. “We konden heel goed lachen samen, dat heeft iedereen wel kunnen zien. Misschien lachte ik wel té veel naar sommigen hun smaak, maar dat lag dikwijls ook aan de stress. Maar goed, op een zeker moment wil je méér dan iemand met wie je samen kan lachen”, gaat Jolien in Story verder.



“Er was niet één moment waarop ik zeker wist dat het niet goed zou komen tussen Jolien en mij”, reageert Lenny in Story. Hij blikt met een goed gevoel terug op het experiment. “Het huwelijksfeest was fantastisch, en daar probeerden we op verder te bouwen. Maar ergens tijdens die vijf weken werd duidelijk dat de chemie er niet was. Geen van ons beiden heeft zichzelf iets te verwijten. We stonden er allebei voor open. Maar het is bij vriendschap gebleven”, bevestigt Lenny die toch wel van de beelden geschrokken is. “Toen ik ons op tv zag, kreeg ik de indruk dat we als koppel weinig warmte uitstraalden. Ik word zelf ook warmer van de andere Blind Getrouwd-koppels. Maar er zijn wel degelijk warme momenten geweest tussen ons”, reageert Lenny in Story.



Het gerucht gaat de ronde dat Lenny al een andere vrouw in zijn leven heeft. Lenny zou vorige maand tijdens een evenement in het Sportpaleis gezien zijn terwijl hij iemand anders aan het kussen was. “Is dat zo? Er wordt veel verteld, hé. Ik heb me tijdens het Blind Getrouwd-experiment altijd gedragen als een getrouwde man, zoals het hoort”, besluit hij in Story.