.
Johnny Logan
zaterdag 19 februari 2022

Johnny Logan: “Zij hebben me overtuigd”

Hij was toch in de buurt

Het was een grote verrassing toen Johnny Logan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’ werd ontmaskerd als Edelhert. Hoewel zowat heel Vlaanderen overtuigd was dat hij onder dat masker zat, was het toch een memorabel moment toen hij zijn masker mocht afdoen. Heel wat mensen vinden het alleen maar knap dat VTM zo’n grote naam naar de show wist te halen.

“De makers hebben mijn management gebeld. Ik twijfelde, maar mijn kinderen hebben me overtuigd. Ik moest net in Rotterdam zijn voor het songfestival, dat viel mooi samen”, zegt Johnny in Dag Allemaal.

De zanger staat er weer en voelt zich dan ook beter dan ooit. En dat was ooit anders. De zanger kampte met een alcoholverslaving. “Een verslaving was het niet, wel een probleem. Maar dat is nu voorbij. Ik heb al 17 jaar geen druppel meer aangeraakt. Ik heb nu ook een eigen platenfirma en muziekuitgeverij. IK ben vier nieuwe songs aan het opnemen en m’n agenda loopt vol met optredens. Mijn stem klinkt beter dan ooit. En dankzij corona geniet ik nu meer van het leven dan vroeger.”