.
Johnny Logan
dinsdag 8 februari 2022

Johnny Logan was Edelhert: “Ik wilde stoppen”

Geen tweede keer voor Johnny Logan

In zo’n pak kruipen bij ‘The Masked Singer’ is niet alleen een heuse belevenis, het is heel vaak ook nog eens hard labeur. En dat kan Johnny Logan alleen maar bevestigen. Hij werd als 4de ontmaskerd als Edelhert. Al had het niet veel gescheeld of hij had er zelf de brui aan gegeven.

“Ik mag dan wel 67 zijn, ik ben nog heel fit. Maar het hoofd van Edelhert was zo zwaar, door dat gewei en onstabiel. Ik kreeg dus een harnas om dat spande rond mijn borst en rug, en daardoor kon ik moeilijk ademen. Ik begon te hyperventileren zodra ik het masker op had… ik stond ook blind op het podium”, deelt hij zijn ervaringen met Dag Allemaal.

Dat allemaal werd de man teveel en bracht Johnny tot een punt waarop hij wilde stoppen. “Maar ik ben toch doorgegaan. Ook al zat er door de druk van dat masker een zenuw in mijn nek gekneld. Ze hebben zelfs een fysiotherapeut moeten inschakelen voor de derde show. Dus toen ik eruit lag, was ik blij. Het is één van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik ga het niet nog eens doen.”

Bio van Johnny Logan