.
The Masked Singer
maandag 14 februari 2022

Johnny Logan ontmaskerd: “Ik ben gewend om te winnen”

Dat had niemand zien aankomen

De 4de ontmaskering in ‘The Masked Singer’ was op zijn minst gezegd een knaller van jewelste. VTM was er immers in geslaagd om mister Eurovision naar het programma te halen en zich te laten schuil houden in het pak van Edelhert. Dat hij zo vroeg werd weggestemd, dat kon op heel wat kritiek rekenen. Maar Johnny is tevreden over zijn parcours.

Wekenlang werd er gegokt en geraden wie er nu toch onder dat pak schuilging. Was het Johnny Logan, of was het toch Helmut Lotti? Johnny vond de vergelijking met Helmut in elk geval niet erg. “Ik ben wel een stuk langer dan Helmut. Maar ik heb geen problemen met de vergelijking. Hij is een goeie zanger en een vriend”, zegt Logan in Dag Allemaal.

Dat hij niet gewonnen heeft, ondanks dat hij zo’n goede zanger is, dat vindt hij niet erg. “Nochtans ben ik het gewend om te winnen. Maar het was zo’n opluchting dat ik eruit lag. Ik wilde eigenlijk na aflevering twee al stoppen. Iedereen hielp me achter de schermen, maar op het podium stond ik er alleen voor, en dan werd het een nachtmerrie.”