.
Johnny Logan
woensdag 20 april 2022

Johnny Logan: “Ik heb er een nieuw doelpubliek bij”

Hij won aan populariteit door het programma

Mei komt eraan en dat wil zeggen dat ook het Eurovisiesongfestival bijna weer op televisie komt. Één van de bekendste Eurovisiesongfestivalwinnaars is nog altijd Johnny Logan. Hij won het festival maar liefst 3 keer. In Story blikt Johny terug op zijn deelnames.

“Mijn mooiste overwinning is toch wel de tweede in 1987 in Brussel. De Belgen hebben me toen meteen omarmd. In Brussel spraken mensen me aan dat ik moest winnen. Ze hebben me altijd gesteund en ik heb hier ook veel vrienden gemaakt. Bovendien geniet ik ook heel erg van jullie keuken!”

Dankzij zijn deelname aan ‘The Masked Singer’ is de populariteit van Logan terug wat aangewakkerd en heeft hij er een heleboel nieuwe fans bij. “Ik ben nooit gestopt met zingen, maar dankzij het programma heb ik er nu ook een jonger publiek bijgekregen. Zelf volg ik mijn sociale media niet op de voet, maar volgens mijn manager was Edelhert heel populair. Ik zal me er nooit meer in verkleden, maar het doet me plezier dat mensen genoten van de optredens.”

Bio van Johnny Logan

Meer Over:

Johnny Logan